Η Κένταλ Τζένερ εκθρόνισε την Ζιζέλ -Στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα (φωτο)

«Ζιζέλ, τέλος». Αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να περιγράψει τη νέα κατάσταση στη μόδα βάσει της λίστας Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Και αυτό γιατί η Κένταλ Τζένερ εκτόπισε το σουπερμόντελ, Ζιζέλ Μπούντχεν, από την κορυφή της λίστας για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Η μικρή αδελφή των Καρντάσιαν σκαρφάλωσε στη λίστα με κέρδη 22 εκατ. δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες. Τα κέρδη της υπερδιπλασιάστηκαν, καθώς πέρυσι άγγιζε μόλις τα 10 εκατ..

Η 37χρονη Ζιζέλ ήρθε δεύτερη στη λίστα, έχοντας 17,5 εκατ. δολάρια, ενώ την κορυφαία τριάδα κλείνει η Κρίσι Τέιγκεν με 13,5 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα Forbes, η Μπέλα Χαντίντ είναι το νεαρότερο μοντέλο, αφού έκλεισε τα 21 τον προηγούμενο μήνα και βρίσκεται στην 9η θέση με 6 εκατ. δολάρια. Από την άλλη πλευρά, η αδελφή της Τζίτζι κατακτά την 5η θέση της λίστας με 9,5 εκατ. δολάρια.

Η παρουσία της Ασλει Γκράχαμ είναι αυτή που «ταράσσει» τα νερά, καθώς πρόκειται για το πρώτο plus size μοντέλο που βρίσκεται στη λίστα. Η Γκράχαμ βρίσκεται στη 10η θέση με 5,5 εκατ. δολάρια, χάρη στις διαφημίσεις εσωρούχων και τις καμπάνιες.

Πηγή: iefimerida.gr

Related Posts
0003Image00001