Χωρισμός «βόμβα» -Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι πια μαζί με τη Νίνα Αγκντάλ, τι συνέβη (φωτο)

Για ακόμη μία φορά ελεύθερος είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος χώρισε με το μοντέλο Νίνα Άγκνταλ μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 42χρονος ηθοποιός χώρισε μόλις πριν 4 μέρες με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον να αναφέρουν πως ήταν μία απόφαση από κοινού.

«Είπαν πως θα μείνουν καλοί  φίλοι, ενώ ο χωρισμός επήλθε χωρίς τσακωμούς και απρόοπτα» ανέφερε άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθηκε μαζί ήταν στις 9 Μαΐου σε ένα εστιατόριο στο ανατολικό Χόλιγουντ, ενώ την Κυριακή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρισκόταν μαζί με φίλους του στο Μαλιμπού.

Εκτός αυτού, φίλοι του Λίο ανέφεραν πως ήξεραν εξ΄αρχής πως αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει για πολύ, παρ΄όλο που η Νίνα είναι ένα πολύ κουλ κορίτσι.

«Ο Λέο πίστευε ότι η Nina ήταν ένα πολύ κουλ κορίτσι. Έμοιαζε διαφορετικός γιατί ήταν πολύ πιο τρυφερός και ανοιχτός μαζί της από ό,τι είναι κανονικά. Αλλά οι φίλοι του γνώριζαν ότι ούτε αυτή η σχέση του θα κρατήσει!», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του Di Caprio, δηλώνει στο περιοδικό People ότι ο ηθοποιός δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Θα συμβεί μια μέρα, αλλά θα πρέπει να είναι κάποια γυναίκα εξαιρετική. Του αρέσει αυτή η προσοχή που λαμβάνει από τις γυναίκες».

Πηγή: iefimerida.gr

Related Posts
0003Image00001