Στο Ζεύκιν λέμε ΝΑΙ από Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΝΑΙ, ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ.. Ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το γνωστό και πολυαγαπημένο μας Ζεύκιν και μας προσκαλεί να γλεντήσουμε με τον Ικαριώτικο τρόπο και ρυθμό διασκέδασης, αρχίζοντας από το πρώτο τριήμερο του Οκτώβρη.

Βλέπετε φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το Ζεύκιν, αφού το μόνο αυθεντικό Ικαριακό εστιατόριο/μουσική σκηνή στην Αθήνα, κλείνει φέτος 15 χρόνια ζωής και έχει φροντίσει να τα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Εξάλλου όταν έχεις μουσική συντροφιά το βιολί του Νίκου Φάκαρου και της μουσικής του παρέας, ξέρεις ότι θα βρεθείς όσο πιο κοντά γίνετε στο να νιώσεις και εσύ το αίσθημα του Καριώτικου πανηγυριού. Όσοι έχουν επισκεφτεί το νησί και έχουν ζήσει από κοντά την μαγεία των πανηγυριών της Ικαρίας, ειδικά της Λαγκάδας στις 15 Αυγούστου που θεωρείται η ναυαρχίδα των πανηγυριών του “Κόκκινου Βράχου”, γνωρίζουν πρώτο χέρι ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το βιολί του Φάκαρου δίνει πάντα τον ρυθμό για ξέφρενα γλέντια, χαρίζοντας απλόχερα αναμνήσεις, χαμόγελα και αισθήματα που αναπολούμε όλο τον χειμώνα.

Νηστικό αρκούδι όμως δεν χορεύει… Μην ανησυχείτε όμως, το Ζεύκιν το έχει φροντίσει και αυτό. Μια καταπληκτική μοντέρνα κουζίνα, με αφθονία υλικών, πάμπολλες Ικαριακές επιρροές, και πολύ, πολύ γεύση, θα σας προκαλέσουν την ίδια ευφορία που προκάλεσαν και σ’ εκείνους που τα πρωτοδοκίμασαν. Συνοδεύεστε τα πιάτα σας με Ικαριώτικο κρασί ή ότι άλλο επιθυμεί η καρδιάς σας, και μετά απλά χορέψτε ένα Ικαριώτικο και πάρτε το πάλι από την αρχή.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου: Επίσημη έναρξη
Σάββατο 5 Οκτωβρίου: Ανοιχτά
Κυριακη 6 Οκτωβρίου: 15 χρόνια Ζεύκιν / μεσημεριανό γλέντι

Ζεύκιν
Λεωφόρος Ελευθερίας 45,
Αλιμος, Αθήνα
21 0985 5795

Made with ❤ Guestlist 2018 - 2019

WordPress Design & Maintenance - creativeG | Content Creation & Advertising - enfluencer

Close Menu
Close